torsdag 28 november 2013

vaccin


tar mig vatten över huvudet, jag vet.


Den eviga vaccinfrågan... att vaccinera eller inte vaccinera.
En sak är mina egna vacciner, men när man har barn få grubblar man extra mycket, vill ju göra rätt val för dom.. gärna undvika allergier, undvika gifter och metaller som vacciner innehåller, men ändå vill man ju att de skall vara friska!


Konstaterade för nån vecka sedan att jag precis missat en intressant föreläsning med Linda Karlström. suck! Morotsliv hade också en massa intressant skrivet om ämnet. Visst finns det information att tillgå, men man borde ha mycket tid att läsa dig igenom allt och hålla sig objektiv och fundera risker och "men tänk om".

Tror jag stänger ögonen, äter en morot och går ut o bygger en snögubbe med barnen istället och hoppas vi inte stiger på en rostig spik eller plötsligt reser till ett land där många sjukdomar härjar.2 kommentarer:

 1. Yes du tar upp min hjärtefråga, jag har hur mycket som helst att skriva och dela med mej av, så var ska jag börja? Kanske med att rekommendera den omfattande boken Vaccinationer; risker och skador. Efter att folk läst den brukar det inte finnas några frågetecken som behöver rätas ut. Det finns i mitt lilla bibliotek men är utlånad för tillfället. Med vänlig hälsning, Anna i Ytterjeppo :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Kanske jag får låna den av dig när du får den tillbaka... Så kanske vi klarar av sluta blunda för vaccin frågan utan istället ta ett medvetet beslut.. ;)
   Ida

   Radera

Skriv gärna en kommerntar, det uppskattar jag! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...