lördag 30 november 2013

sista paret utVintern har kommit i gång på riktigt. För tillfället har vi storm och lamporna blinkar, får se om vi hinner laga mat före strömmen går... men ett litet inlägg hinner jag kanske med :) Man vaknar alltid upp när det är storm och risk för att strömmen går. Huset vi hyr är ett gammalt hus där det tidigare funnits kakelugn och vedspis, bakugn...men eftersom att tider ändras och det kommer nya nymodigheter så var det ju vanligt att man tog bort dessa skatter och valde nymodigheter som olja. Den dag vi bygger/renoverar ett hus så skall även vedspisar restaureras eller byggas in!!

Länge tog det före vintern kom, men nog är den nog här. En del saker väntade jag för länge med -att flytta den fastfrusna kaninburen är en sak. Minska på hönsantalet är det andra som jag länge tänkt på. Visst vill hönsen vara ute ganska mycket ännu, men de dagar som vädret är dåligt så blir jag åter påmind om att de är för många för tillfället. 5hönor och två tuppar som vi tänkte avstå från ännu... man kan ju inte spara dom alla tyvärr. Alla kläckta och uppfostrade av sina egna mödrar, just så som jag tycker det skall vara. Ta en titt på till salu...?!

Längre än såhär vågar jag inte skriva, snart går väl strömmen, måste fundera hur vi gör, vart man kan emigrera. Väääldigt beroende av ström. -ingen ström ingen värme inget vatten.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommerntar, det uppskattar jag! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...