lördag 22 mars 2014

koppvärmare


Metallmugg med varmdryck passar ju inte så bra i barnhänder. Ibland är det en bra egenskap att det snabbt leder värme, men inte alltid..
Eftersom att vi gillar att har picnic med varm kakao (och inte har råd att köpa dyra trähantverk som kuksa/kåsa till hela familjen) så fick jag tänka till. Har köpt muggar i rostfritt stål från loppis, och de är utmärkt till picnic sommartid när drycken är kall. Men eftersom att vinterkungen inte låter vårgumman komma ännu så är det varm kakao som ännu gäller. Virkade en koppvärmare till stålmuggarna och det funkar fint fint.
Runt botten, och så halvstolpar uppåt och på skaftet gjorde jag. Hade tänkt dekorera och laga koppvärmaren lite mera dekorativ, men gillar den även såhär, så få se.. Bra betyg fick den av vår 6åring, han vill ha med det nästa gång han har utedag i dagklubben. :)


2 kommentarer:

  1. Snyggt! Gillar att läsa om allt va ni gör, ni är så företagssam i er familj tycker ja 😀// Johanna( sippan)

    SvaraRadera
    Svar
    1. <3 tack. Så roligt att höra. Vet inte om vi är företagssamma eller bara envisa, rastlösa eller vad det kan kallas, men gillar att testa på olika saker och känna att man ibland lyckas. Kram

      Radera

Skriv gärna en kommerntar, det uppskattar jag! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...