fredag 21 mars 2014

lätt som en bananplätt

Tur att jag ibland kommer mig ut och träffar folk. Har nu jobbat som vikarie och fått inspiration av nya arbetskompisar. Har ju hört hur lätt bananplättar är, och nu kan även jag konstatera samma sak; lätt och så gott! :)
Receptet går att varriera efter vad man har i skåpet.
Har man inte kokosflingor så kan man bra använda mandelmjöl eller andra hackade/ malade nötter. Nötter ger en trevlig struktur till plättarna. Plättarna är glutenfria, och lämnar man bort vanlijsockret så är de även helt sockerfria, men ändå söta och goda av bananerna. mums.


4ägg (vi har dvärghöns, så 4 av våra ägg motsvarar kanske 3 normalstora ägg)
2 mogna bananer
2 tsk kanel
1 tsk vanlijsocker
1/2-1 dl kokosflingor
Vispa äggen. Blanda i mosad banan samt de övriga kryddorna. Stek på låg värme



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommerntar, det uppskattar jag! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...