onsdag 31 juli 2013

kyklingarna

Blenda och Baltasar

Bibi och Baltasar
Kyklingarna väcker så det kanakar och äter massor... Det är stor skillnad att ha fyra hönor och en tupp när vi nu har fyra hönor en tupp och 20kyklingar. Kan lungt säga att dvärgkoch har både god ruvlust och att våra ägg har bra kläckningsprocent :D Till råga på allt har även vår fjärde höna börjat ruva, Asta som själv bara är fem månader, suck. så hon fick fyra ägg som hon ligger nöjt på..
 Eftersom att kyklingarna blev ganska många så kommer vi att sälja största delen. Behåller de tre som finns på bild här, Blenda, Baltasar och Bibi. Rästen finns nu på sidan Till salu. Går nu att boka, ev redan hämta om man tycker så.

torsdag 18 juli 2013

kaninungarna del två

 Dags att sätta in mera bilder på våra små mjuka kaniner, sålänge vi ännu har dom. Det är dags att byta hem...

Här finns bild på kaninungarnas pappa.


mor och dotter




 Lilla fröken




 Hanen Ted



 Hanen Jim




 Hane som vi behåller själva. Pär




 Hane
vår blinda lilla vän

onsdag 10 juli 2013

kaninungar











De fem söta små kaninungar vi har äter och växer så det knakar. En av de små visade sig vara blind. Den första tanken var att det är fel att lämna den i liv. Men den växte lika som sina syskon, och kan orientiera sig i buren lika bra som de andra. Så den får leva vidare sitt kaninliv i hopp om att den ändå kommer hitta ett nytt hem.
Att skilja på vilka som är hanar och honor är knepigt, men har lycktas med det tidigare, och övning ger färdighet. Vi tänkte väl hålla en av dom, men de andra söker nya hem bara de får uppfostras av sin mor ett tag till.

Om någon är intresserad av att köpa en lejonman-kaninunge så är det bara att höra av sig. (Den blinda kaninungen ger vi gratis om vi hittar ett bra hem till den.)


vår blinda lilla vän (hane)

hona

hane

hane


hane



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...